oikos BelgradeNovostiSpring Meeting 2019 – Prijava za učešće

Spring Meeting 2019 – Prijava za učešće

06 March 2019 | Novosti

oikos Spring Meeting je godišnja međunarodna konferencija koja okuplja studente iz celog sveta i podstiče diskusiju, razmenu ideja i stavova o zanimljivim pitanjima u oblasti održivosti. Organizacija ovogodišnjeg Spring Meeting-a dodeljena je Beogradu, a kao glavnu temu odabrali smo "Održivi urbanizam" koja će obuhvatiti širok spektar užih tematskih oblasti kao što su urbano planiranje, tehnološke inovacije, pametni gradovi, klimatske promene i druge teme koje se dotiču života u savremenim gradovima.

 

Na konferenciji će učestvovati neka od najzvučnijih imena u svojim oblastima i studentima približiti određena pitanja koja često nisu dovoljno poznata široj javnosti, ali i ukazati na neke od gorućih problema s kojim se sureću Beograd i njemu slični gradovi u drugim delovima sveta.

 

 

Konferencija se održava 16. i 17. marta u Naučno-tehnološkom parku na Zvezdari, a na njoj će studenti imati priliku da se edukuju o održivosti, ali i da upoznaju oikos - međunarodnu studentsku organizaciju sa preko 50 univerziteta iz celog sveta, kao i njegovo beogradsko poglavlje koje je jedna od vodećih studentskih organizacija u oblasti održivog razvoja na Univerzitetu u Beogradu.

 

Broj mesta na konferenciji je ograničen. Svi zainteresovani treba da popune prijavu na osnovu koje će se izvršiti odabir učesnika.
Participacija za učešće na konferenciji iznosi 1500RSD u koju su uračunati osveženje između aktivnosti, ručak i večera 16. marta i ručak 17. marta u Naučno-tehnološkom parku.

 

 

Nakon popunjavanja prijave, prihvaćenim učesnicima će biti poslat mejl sa dodatnim informacijama i brojem računa za uplatu participacije. Nakon konferencije svima koji su učestvovali biće poslat zvanični sertifikat o učešću na oikos Spring Meeting-u 2019.
Prijave traju do 14. marta, dok je rok za uplatu participacije 15. mart.

 

*Prijava omogućuje učešće u danima 2 i 3, tj 16. i 17. mart u okviru kojih se organizuju aktivnosti otvorene za javnost, dok su ostali dani internog tipa i učešće u njima nije moguće studentima koji nisu članovi oikos-a.

 

 

 

*Porgram nije konačan i podložan je promeni u svakom trenutku.