Informiši se.

Uključi se.

Napravi razliku.

Ko smo mi

Studentska organizacija oikos Belgrade je deo međunarodne organizacije oikos International i jedna od vodećih u oblasti održivog razvoja. Podstičemo studente na razumevanje koncepta održivosti u ekonomiji i menadžmentu kroz bogati portfolio projekata. Verujemo da su socijalna, ekološka i ekonomska održivost čvrsto povezane i ključni elementi za bolje sutra. Zbog toga želimo da dopremo do što većeg broja studenata i učinimo održivost jednim od faktora za donošenje odluka u budućnosti.

Click here to learn more about us!

 

Novosti

Prijava za volontere na projektu Spring Meeting 2019

15 February 2019 | Novosti     oikos Belgrade otvara konkurs za sve zainteresovane za volontiranje u realizaciji projekta Spring Meeting 2019 od 14. do... »

oikos Film: THIS CHANGES EVERYTHING

15 December 2018 | Novosti   oikos Belgrade Vam predstavlja projekciju nagrađivanog filma Avija Luisa inspirisan knjigom Naomi Klajn - "This changes everything". Ovo... »

Ozonski omotač se oporavlja, potpun oporavak moguć 2060.

09 November 2018 | Novosti     Prema novom izveštaju Ujedinjenih Nacija, ozonski omotač koji štiti Planetu od štetnog ultra-ljubičastog zračenja oporavlja... »

Socijalna preduzeća u Srbiji bez državnih podsticaja, zakon još uvek u izradi

29 October 2018 | Novosti   Iako je na nedavno održanoj konferenciji „Dan socijalnih preduzeća“  u Beogradu istaknuto da je interesovanje za ovaj tip... »

Događaji