Informiši se.

Uključi se.

Napravi razliku.

Pokreni promenu ka održivoj budućnosti!

Istaknuto

Spring Meeting 2019 – Beorgad u centru pažnje globalne oikos zajednice

Kao domaćin Presidents Meetinga 14. i 15. marta i Spring Meetinga od 15. do 18. marta, Beorgad je bio centar jednog od dva najvažnija godišnja okupljanja međunarodne oikos zajednice.

Legislativna skupština oikos Internationala održana je 15. marta u zgradi Gradske opštine Stari grad na kojoj su predstavnici poglavlja oikosa iz celog sveta izglasali novi mandat aktuelnoj predsednici organizacije, kao i pristup još jednog poglavlja kao punopravne članice oikos zajednice.

Spring Meeting 2019. godine svečano je otvoren u zgradi Gradske opštine Stari grad, a konferencijski deo održan je 16. i 17. marta u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Bogati program Spring Meetinga okupio je neke od vodećih domaćih stručnjaka iz oblasti urbanizma, energetike, menadžmenta, klimatskih promena i start-up preduzetništva koji su učestvovali u predavanjima, panelima i radionicama.

Novosti

Poplave u Srbiji – oštećeno stotine domaćinstava, mostovi i putevi, potopljeno poljoprivredno zemljište i pokrenuta klizišta

04 June 2019 | Novosti Zbog obilnih padavina koje su prouzrokovale izlivanje bujičnih potoka i manjih reka došlo je plavljenja desetine sela i gradova širom Srbije.... »

Društveno odgovorno poslovanje u Srbiji – priznanje za 15 kompanija

03 June 2019 | Novosti   Nagrade „Đorđe Vajfert“ sedmi put su dodeljene na svečanoj ceremoniji u Privrednoj komori Srbije u Beogradu prošle nedelje, a... »

Spring Meeting Workshop Selection

16 March 2019 | Novosti Dear oikees taking part at Spring Meeting 2019.   We have prepared 3 workshops for you to choose from and take part on Sunday 17th... »

Svečano otvoren oikos Spring Meeting 2019 u Beogradu

16 March 2019 | Novosti Obraćanjem predsednice oikos International, predsednice oikos Belgrade i predstavnika Naučno-tehnološkog parka u Beogradu okupljenim članovima... »

Događaji