Informiši se.

Uključi se.

Napravi razliku.

Ko smo mi

Studentska organizacija oikos Belgrade je deo međunarodne organizacije oikos International i jedna od vodećih u oblasti održivog razvoja. Podstičemo studente na razumevanje koncepta održivosti u ekonomiji i menadžmentu kroz bogati portfolio projekata. Verujemo da su socijalna, ekološka i ekonomska održivost čvrsto povezane i ključni elementi za bolje sutra. Zbog toga želimo da dopremo do što većeg broja studenata i učinimo održivost jednim od faktora za donošenje odluka u budućnosti.

Click here to learn more about us!

 

Novosti

Panel diskusija “Korporativno održivo poslovanje”

19 March 2018 | Novosti, Uncategorized | Corporate Governance, Economics, Education, Entrepreneurship, Management   U ponedeljak 19. marta održana je panel diskusija "Korporativno održivo poslovanje" u organizaciji oikos Belgrade i Grupe za SPEKOF. Na... »

oikos Belgrade postao je punopravni član oikos International!

15 March 2018 | Novosti Predstavnik oikos Belgrade je 8.marta u Barseloni na konstitutivnoj sednici oikos-a, održao prezentaciju povodom aplikacije za punopravno članstvo... »

Kako su povezani Ciljevi održivog razvoja? – Katarina Perić

06 January 2018 | Blog, Novosti, Uncategorized Dokument o Ciljevima održivog razvoja (Agenda 2030) su potpisale zemlje članice UN 2015. godine. Dokument sadrži 17 ciljeva za održivi razvoj... »

Konkurs

13 October 2017 | Novosti Studentska organizacija oikos Beograd Vas poziva da se uključite u rad na polju održivog razvoja kroz oblasti zaštite životne sredine, energetske... »

Događaji